Hannas Bageri

Grön smoothie

DSC_7597

God morgon i stugorna,

Oj idag var de jobbigt att kliva upp när klockan ringde. Hade gärna legat kvar och dragit mig ett bra tag till men nu är jag uppe och ska kickstarta min morgon med en sådan här smoothie så jag blir lite piggare! Jag dricker alltid smoothies till frukost och brukar variera lite i smaker men min absoluta favorit är faktiskt den här. Den är så himla god och otroligt nyttig! Vacker färg får den dessutom 🙂

Till 1 smoothie:

1 banan

1,5 dl tärnad mango (går bra med fryst)

1 msk chiafrön

1 tsk färskriven ingefära

1 näve bladspenat

1/4 pressad lime

Ca 2-3 dl sojamjölk 

Ha en härlig start på denna vecka, kramar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.