Hannas Bageri

Fredagkväll i Malmö

6913_10153453316801225_816344623777447658_n

God kväll på dig!

Har precis kommit innanför dörren här hemma hos mamma, pappa o min bror efter att jag o mamma varit i stan en sväng o självklart tagit den obligatoriska fredagsfikan 😉 Åkte över hit till Malmö i eftermiddags o kommer vara här över hela helgen då jag bl.a. ska fira min fina vän Lisa som snart fyller år! Viktor är iväg på bortamatch så honom träffar jag först igen på söndag.. De här med lediga helger finns inte för fotbollsspelare, de är oftast då de är borta som mest men då är de ju himla tur att vi bor så nära våra familjer o vänner. På bara knappt 1 h är jag här i Malmö o de känns ju superlyxigt med tanke på de avstånd vi haft tidigare hem till Sverige.

Ha en mysig fredag min vän så hörs vi mer imorgon! Ville mest kika in här o önska dig en mysig fredag kväll.

Kramar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.