Hannas Bageri

Färskpressad apelsin-, morot- & ingefärsjuice

DSC_3961 DSC_3975

Hej vänner!

Här vräker snön ner samtidigt som jag ligger i soffan och smuttar på min alldeles nypressade apelsin-, morot- & ingefärsjuice. Älskar att de snöar och vill just nu bara att det ska stanna för ett tag framöver så vi får behålla de här vackra ljuset och lugnet som bildas. Vill bara ta mig ut i skogen och åka skidor men jag tror de blir svårt att hitta något spår här i Köpenhamn hehe. Men om ett par veckor blir det förhoppningsvis skidor för min del när ja åker upp till stugan om inte snön hinner försvinna tills dess men de får vi ju innerligt hoppas att den inte gör!!

Är det just något som jag och Viktor kan sakna så är det att åka på skidsemester. Båda vi två gjorde de en hel del när vi var små men på grund av hans fotboll nu så får han inte åka eftersom de är så hög skaderisk. Lite trist men vi får väl ta igen allt efter hans karriär istället 😉

Förresten på sistone har jag börjat göra mina egna juicer igen, kom ifrån de ett tag men nu går råsaftscentrifugen varm här hemma igen! Ikväll blev det denna juicen som känns perfekt nu i dessa förkylningstider. Ren morotsjuice har jag lite svårt för, tycker inte riktigt om smaken men nu när jag pressade ner apelsin och ingefära också så blev den urgod! 🙂

Till ca 1 liter juice:

1,5 kg apelsiner

0,5 kg morötter

Ingefära efter tycke och smak

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.