Hannas Bageri

Mitt 2015

IMG_3682

Hej på er!

De har varit lite tyst här de senaste dagarna men vi har haft sånt strul med internet så jag har inte kunnat komma in här. Hopplöst när allt jag gör är beroende av internet så nu har vi åkt till Malmö till mina föräldrar så jag har någonstans att sitta och få nät i några dagar innan de löser sig i lägenheten!

Nu är det inte många timmar kvar på detta året och vilket år det har varit! Detta har verkligen varit ett år med många positiva händelser, en liten revansch mot förra året då vi bodde i Holland och inte trivdes så bra. I år har vi lämnat Holland, flyttat till Köpenhamn, rest mycket, jag har kommit en bra bit på min utbildning och jag har fått mitt första bloggkontrakt. Och apropå bloggen så har det hänt mycket med den på bara 1 år. Jag startade denna bloggen i november förra året med inställningen att förhoppningsvis kunna inspirera några till att baka och helt plötsligt blev ni ganska många som kika in här vilket ledde till att jag just fick mitt första bloggkontrakt. Så himla skoj och jag är evigt tacksam för varenda en av er som vill kika in här dagligen och ge mig så många fina kommentarer både här, på instagram och på mailen. Det är guld värt och gör mig SÅ glad ska ni veta! Funderar mycket på hur jag ska kunna visa min uppskattning till er men jag kan inte göra mer än att säga att jag är innerligt tacksam och dela med mig av ännu fler recept 

Jag har kikat tillbaka lite i arkivet också och tittat efter vilka recept och bilder som varit de mest populära och här ovan ser de 9 mest populära bilderna och recepten. Men de recept som utan tvekan tar första platsen är mina chokladbollar med jordgubbsgömma. De blev en riktig succé och något som många gjorde i somras. Jag kan verkligen förstå varför för det är ju en himla enkel och somrig kombination med klassiska smarriga chokladbollar och söta svenska jordgubbar i mitten så de kan ju inte bli annat än gott!

Nu tycker jag vi ser fram emot ett nytt spännande år och jag hoppas att vi ses här inne även nästa år! Har ni några speciella önskemål om vad ni vill se mer av här inne får ni jättegärna skriva det 🙂

Kram 

Hanna

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.