Hannas Bageri

Gårdagens julgodis-fat

IMG_3662

Hej på er!

Hoppas ni njuter av julhelgen har en lika härlig juldag som julafton! Tidigare när jag var mindre tyckte jag alltid att juldagen var tråkig och deppig för de betydde att det var ett helt år till nästa julafton. Kunde känna mig totalt knäckt över det men nu däremot älskar jag denna dagen! Den är lika med inga måsten, man sitter inne hela familjen och tittar på film, spelar spel och bara slappar o njuter. Helt underbart 🙂

Vi hade en jättemysig julafton igår och jag tänkte visa lite mer bilder i ett senare inlägg sen men först tänkte jag visa årets julgodis fat som jag gjorde. Det blev bountybollar, chokladtryffel i polkakross, snöbollar, glöggbollar och knäck. I vanliga fall är polkabräck något som alltid också finns med på julfatet men i år provade jag en annan variant, chokladtryffel i polkakross som blev så himla himla gott! Ni ska givetvis få receptet sen och de passar minst lika bra att göra till nyårsafton som julafton! 🙂

Ha en fortsatt mysig juldag nu, stor kram! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.