Hannas Bageri

Julmys i stugan

DSC_3629DSC_3632DSC_3634

God kväll!

Nu är vi äntligen på plats i stugan så nu är det slut med resande på några dagar! Känner att jag är lite trött nu efter att ha rest väldigt mycket de senaste veckorna så det ska bli så skönt med några riktigt lugna dagar här uppe med hela familjen nu! 🙂

Här är så himla fint och lugnt här uppe. Det enda som saknas är lite snö, jag som hade hoppats på en vit jul kan tyvärr glömma det vad det verkar som nu. 5-8 plusgrader visar väderprognosen på julafton och det känns ju inte så jätteroligt. Men men jag har trots ingen snö börjat få en riktig julkänsla nu när vi precis tänt en brasa och klätt granen så det gör inte så mycket även om jag är lite småsur över det 😉 Känner ni förresten samma lyriska känsla i kroppen som jag gör i dessa dagar innan julafton och på julafton? Jag blir alldeles varm i hela kroppen av denna tiden och älskar den så mycket! Njuter av varje sekund!! 🙂

Nu ska jag ta en kvällsmacka, dricka en kopp varm choklad och ta det väldigt lugnt resten av kvällen, tror jag kommer somna tidigt ikväll så vi hörs imorgon igen!

Kram 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.