Hannas Bageri

Härliga dagar i Budapest

 Hej!

Känns som jag har så mycket att berätta och dela med mig av efter allt vi sätt och upplevt här i Budapest så här kommer lite från gårdagen.

P1000704

Igår åkte vi till ett av de mest kända baden här i Budapest, Schesenyi. Något som man absolut inte får missa att åka till när man är här. Vi åkte dit direkt efter vi ätit frukost och det var helt underbart. Så skönt! Vi badade länge i deras 3 olika uppvärmda utomhuspooler, badade i deras inomhuspooler som det fanns enormt många utav och satt i ångbastu och Eucalyptusdoftande bastu. I slutet var jag så nära på att somna i poolen för det var så avslappnande. Dessutom var byggnaden otroligt vacker och det var så häftigt att simma runt där inne samtidigt som man kunde kika på alla gamla fina detaljer. Vi var jättenöjda efteråt och jag kände mig som en helt ny människa! 🙂

P1000762

P1000758

Därefter åkte vi till deras vackra saluhall och åt lunch innan vi åkte vidare in till stan och deras julmarknad. Jag testade på Langos för första gången i mitt liv vilket var gott men det blev lite för mycket efter ett tag med de stora friterade brödet så jag orkade knappt hälften. På julmarknaden fanns det en massa olika godsaker och bl.a. detta bordet fullt med olika sorters marsipan. Ska jag vara helt ärlig så smakade det kanske inte riktigt lika gott som det såg ut att göra men det var kul att testa. Jag köpte några bitar med smak av After eight och nougat. På kvällen sen var vi ute och åt en fantastiskt god middag men tyvärr så glömde jag bort att ta kort på maten, dumt men det var otroligt gott iallafall!

Nu ska jag göra mig iordning för ännu en kväll på restaurang. Som ni märker är det lite glest med recept här inne just nu men imorgon kommer det upp ett så håll utkik 😉

Kram & trevlig lördagkväll på er!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.