Hannas Bageri

Bakboxen

DSC_3541 DSC_3546

Hej vänner,

Hoppas ni har en bra måndag och en bra start på veckan! Jag måste tipsa er om ett nytt superkoncept som kommit till inom bakning. För ett par veckor sedan lanserades den första bakboxen och jag var inte sen med att vilja testa detta. Ja visste inte vad jag hade att förvänta innan jag fick boxen men snacka om att jag blev positivt överraskad när den damp ner med posten! En box fylld med spännande grejer för oss som älskar att baka! 🙂 Boxen innehåller ett recept med tillhörande ingredienser plus verktyg till detta bakverk. Första boxen innehöll ett recept på en tårta. Är man intresserad av boxarna men tycker det är onödigt med verktyg kan man beställa hem ”lilla bakboxen” också som innehåller samma recept och ingredienser fast utan verktyg till knappt halva priset. Vill man så kan man också prenumerera på boxen och på så sätt få hem en ny box varje månad med spännande innehåll. Deras tanke och koncept är att alla kan baka och de har dem ju så rätt i! Om ni är sugna på att veta mer eller beställa/prenumerera på denna box kan ni gå in på deras hemsida HÄR 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.