Hannas Bageri

Månadsresumé: September

image

Hej vänner!

Vilka underbara höstdagar vi har just nu. Vill helst inte sitta inne en sekund nu när vi har strålande sol och härlig krispig höstluft ute. Hösten är en årstid som jag bara älskar mer och mer för varje år, när jag var mindre tyckte jag den var förknippad med mörker och ångest men nu är det helt tvärtom!

Nu har vi dessutom lämnat september bakom oss och de betyder som ni vet att det är dags för en ny månadsresumé! Mina gräddbullar blev verkligen en succé hos er och det var himla kul att få höra 🙂 Klicka på länkarna så kommer ni till recepten!

Amerikanska äpple & kanelmuffins med crumble

Hallon & marängsnittar

Gräddbullar

Dubbla choklad & karamell brownies

Hastbullar med kanelfyllning

Kram, ha en underbar lördag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.