Hannas Bageri

Hej från Amalfikusten!

DSC_0293

Utsikt från vår balkong

Internet är inte bästa här så jag får skicka en liten kort hälsning här från Italien! Vi har det heeelt underbart och kustremsan som vi kör på här är magiskt vacker. Utsikten är svår att beskriva. Vädret har hittills hållit sig kring 30 grader och strålande sol så imorgon ska vi ”vila” lite från sol och bad och ta oss till Pompeii.

Ikväll har vi varit i Positano som är känt för sina hus som ”klättrar” längs med bergväggen. Snacka om häftigt och vackert! Jag tror jag har upprepat mig tusentals gånger om hur vackert det är när vi strosar runt här men det är svårt att greppa hur fint det faktiskt är. Vi njuter av varenda sekund, äter gott och hittar på lite småsaker varje dag. Kommer berätta mer exakt om allt när vi kommer hem, ge lite tips om ni är på g att åka hit!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.