Hannas Bageri

Sverige imorgon

DSC_9309

Ett litet smakprov på kommande recept

God kväll på er!

Här hemma har det varit full rulle hela dagen. Imorgon åker vi hem till Sverige för sommaren (eller jag flyger hem imorgon och Viktor kör hem på måndag) och det har varit en del som ska ha fixas inför detta. Dessutom har jag två sluttentor nästa vecka att förbereda mig inför samtidigt som jag fotograferat några kommande bakverk så det har varit ett litet pussel att få ihop allt men nu är allt packat och klart och jag är mer än redo att åka hem till Sverige och Malmö imorgon! Åh så härligt det ska bli!

Har ni bakat några muffins idag förresten när det varit muffinsdagen o allt? Jag har faktiskt inte hunnit baka några idag men får ta igen det en annan dag istället! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.