Hannas Bageri

Köksredskap

Detta inlägg presenteras i samarbete med Barahandtag

Desktop13

Jag som bakar väldigt mycket har upptäckt hur viktigt det är med ordentliga och bra redskap att arbeta med i köket. Har jag inte detta blir resultatet automatiskt inte bra hur mycket jag än försöker. Därför lägger jag gärna lite extra pengar på just detta och ett exempel är kastruller. Inom bakning använder man spisen och framförallt kastruller mer än vad man kan tro. Dels till att koka upp mycket, smälta, bryna m.m. och utan en bra kastrull blir allt detta genast svårare att få till. Är det några kastruller som jag varmt kan rekommendera så är det dessa från företaget Barahandtag. Stilrena kastruller tillverkade i rostfritt stål med dessutom praktiska handtag. Dem har de egenskaper som en bra kastrull ska ha för att värmen ska hållas jämn och inte vara lätt att bränna fast i. Allt som en person som arbetar mycket i köket önskar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.