Hannas Bageri

Moules frites

DSC_4534DSC_4529

Vilken underbart väder denna lördag bjuder på! Strålande sol, vindstilla och lagom kyligt. En höstdag när den är som bäst 🙂 Vi ska alldeles strax bege oss ut och ta en liten runda i stan, kanske t.o.m. kan ta en fika på uteserveringen? Viktor är ledig idag så vi tänkte ta en mysig heldag tillsammans. Gå runt och strosa lite nu på dagen, ut och äta ikväll och sedan bio. Mysigt!

Igår kväll lagade vi en jättegod middag här hemma, Moules frites. Tycker vi var modiga som vågade oss på det här då ingen av oss gillar skaldjur egentligen. Men igår tyckte vi det var dags för oss att växa upp lite och försöka ännu en gång. För mig var det ett bra tag sedan jag provade musslor så jag tänkte att jag skulle ge det ytterligare ett försök. Vi gjorde det och tänka sig, vi tyckte det var gott båda två! Såsen som var till var ju så jag nästan hade kunnat hällt upp i ett glas och druckit. Sååå god! Ett steg framåt för oss båda när det gäller skaldjur. Dock har jag fortfarande väldigt svårt och se mig själv äta Kräftor, hummer m.m 😉

Till efterrätt blev det också något smarrigt. Ni som följer mig på instagram (@hannarydstrom) vet vad det blev. Receptet kommer upp här senare!

Kram hoppas ni har en riktigt skön helg 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.