L som i livet, leva, leka och lära

Hos frissan, kortare och beställt hembesök

Var hos bästa Frissan idag, har inte haft möjlighet att kunna gå till henne på länge så var skönt att vara tillbaka. Har gått hos henne länge, känt henne i nästan 40 år och hon är lilla syster till en av Tjejerna.

Men vad skall man göra?
Vill inte se ut som en tant
Är ju inte 20 längre
Kort? Långt?

Jag fick ju mitt första gråa hår när jag var 25 år så var 3-4 vecka måste jag färga det för att slippa få en ”grå utväxt”.
Ett tag sprang jag till Frissan och hon både färgade/klippte men ibland tog hon bara utväxten, men jag har inte tid att springa där jämt. Och det är ju inte gratis att gå till Frissan.
Så Frissan kom med ett perfekt förslag. Hon skall visa hur man gör bäst för att färga bara utväxten, fick tom en proffs pensel.

Jag och Sötaste Lina har pratat om att färga håret på varandra för att det skall bli bra, vilket Frissan tyckte var jätte bra. Så nu har hon erbjudit sig att komma hem till Mig el Lina och visa oss hur man gör så det blir bäst och hur man får minst ”spill i övriga håret”.

Hon är världens, bästa, underbaraste Frissa 

Hur blev det med klippningen då?

Jag nöjd, kortare men inte kort. Ser inte ut som en tant, och inte 20 – hoppas jag.
Mitt krav är att det skall vara enkelt, orkar inte blåsa och fixa håret varje morgon.
Så har man inte personlig assistent som stjärnorna som fixar hår och makeup innan man går till jobbet ja då får det blir ”Snygg och lättskött frisör”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.