Carros kök

Den där tiden efter förlossning

Jag har en sak att erkänna.. Zoé är nu 7 månader, och jag har fortfarande inte fått till mitt återbesök hos barnmorskan. Varför inte? Det har hela tiden kommit ett sjukt barn emellan..

Det blir ju så, att man som förälder sätter sig själv och sitt egna mående i sista rum. Men jag måste erkänna nu, att jag behöver det där besöket.

Det är liksom dags att kolla upp om allt verkligen är som det ska. Både ”där nere” och kring magmuskeldelning. För om jag ska vara helt ärlig, så känns det inte som att allt är som det ska.. Men jag kan bara säga hur det känns, inte ställa någon diagnos. Och därför måste jag få till det där återbesöket hos Barnmorskan NU!

Det är ju inte så himla konstigt om det är uttänjt, degigt, uppluckrat och annorlunda. Jag har ju trots allt fött tre barn vaginalt. Varav två varit dunderklumpar över 4,1 kg.

Men nej… Jag är inte särskilt sugen. Och faktiskt ganska nerstämd över det. Kroppen ÄR fantastisk som klarar sånt här, men förlossningsvården är ju fortfarande så jäkla tabu så det känns ganska motigt…

Jag ser ju hel ut på utsidan. Men det betyder inte att allt är 100% på insidan…

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.