Carros kök

3 dagars gräsänka

Tiden räckte plötsligt inte till. Varför kan man fråga sig. Det finns ett så enkelt svar, livet kom emellan!

I måndags flög T iväg på konferens. 3 dagar i Karlskrona. Farmor och farfar ryckte in som hundvakt er, för det var inte precis så att vi hade det lugnt och stilla på hemmafronten..!

 

I måndags hade Zoé återbesök för sina luftrör, och Lo var i vanlig ordning hemma från förskolan. På eftermiddagen skulle det hämtas medalj på simskoleavslutning (Oliver) och direkt efter det handbollsavslutning. Det var bestämt match föräldrar mot barn, men med Olivers trasiga handled blev det inget spel för vår del. Istället köpte vi med oss mat från MAX som vi kunde äta på läkaren medan vi hejade.

I tisdags firades det fritidshemmens dag, man fick vara utklädd och det var aktiviteter på fritids-tiden.

Och igår körde vi all in med knappt något stillasittande alls! Vi lämnade Lo på förskolan kl 7, för att hinna in till stan för besök på Barnortopediskt centrum med Oliver. Nytt gips i 3 veckor till. Sen skämde vi bort oss själva med frukost på Stockholm Brunch club. Ett ställe jag verkligen rekommenderar att besöka (men undvik helgerna, då kön är låååång och man inte kan boka bord!).

Ett snabbt besök på mitt jobb för att säga hej, hämta noter och lite träningsgrejer sen var det dags att hämta hem Lo före vilan.

Klockan 15 var det åter till förskolan för gårdsfest och picknick. Hur jag lyckades få allt att klaffa (inkl stekning av krabelurer) är för mig en fullständig gåta idag. Det är väl så att man lyckas när man verkligen måste!

Sen kom han hem, den efterlängtade pappan och maken! Vilken tur.. För mamman hade nog inte klarat ett dygn till.?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.