Carros kök

Nytt upplägg, ny plats, en ny tid!

Hej där,

här är jag nu, hos LOPPI. Det känns annorlunda fast ändå hemma! Jag har länge scrollat bland LOPPIs bloggar, och när min blogg försvann på womsa.se fick jag göra ett val. Starta om på nytt, eller lägga ner bloggandet. Jag valde att fortsätta och att ge mig själv en nystart. Förhoppningsvis kan mina gamla inlägg flytta in här inom en snar framtid, för det vore oerhört tråkigt om drygt 3 års bloggande försvann!

 

Så vem är då jag?

Mitt namn är Caroline, och oftast bloggar jag från mitt kök, som är min favoritplats i vårat hem. Jag bloggar och instagrammar mat, bak, familj, barn och ibland lite jobb.

Jag är en 34-årig skånetös, inflyttad till Järfälla (en västerort till Stockholm). Föräldraledig trebarnsmor till barnen Oliver (7 år), Lo (2 år) och Zoé (6 månader). Gift med Tomas och matte till den gamla bruna labradoren Bobo.

När jag inte är föräldraledig arbetar jag inom Försvarsmakten som musiker, i Sveriges största, professionella blåsorkester: Arméns MusikkårDär är jag heltidsanställd som flöjtist, spelar konserter, medverkar vid militära ceremonier (på alla möjliga platser, och i alla möjliga ensemble- konstellationer), statsceremonier och är en del av en utav Stockholms främsta turistattraktioner, nämligen vaktavlösningen på Kungliga slottet!

Fotograf: Astrid Amtén

 

Jag har en akademisk utbildning från Lunds Universitet/Musikhögskolan i Malmö, där jag studerat bachelor- och masterprogram i klassisk musik med inriktning på just tvärflöjt och piccolaflöjt.

Men just nu njuter jag av att vara föräldraledig, för sista gången, med den här lilla pärlan!

 

Det blir mycket vardag, funderingar och mat. Så häng med vettja!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.