Carros kök

Bacillerna skrattar oss i ansiktet

Ny vecka, nya sjukdomar. Jag vet snart inte vad jag ska göra, är helt uppgiven!

Lo blev i varjefall friskförklarad i måndags, hos doktorn. Feberfri, och med en snabbsänka på nedåtgående. Så hon har faktiskt varit några kortdagar på förskolan för att få utlopp för all energi hon plötsligt ligger inne med!

Så kom tisdagskvällen. Och Oliver trillade dit! Yes, du läste rätt. Ont i nacke/huvud, feber (som kom så hastigt och steg så snabbt att han kräktes). Hemma igår, med ganska låg feber under dagen, för att sen få en kroppslig chock igen till kvällen med strax under 40 grader.

Känns så typiskt när planerna för helgen var att jag skulle köra honom till Jönköping för att möta upp morfar, och han skulle få en egen helg med honom och mormor. Besök på Pinchos i Malmö och därefter se den kritikerrosade barnmusikalen ”Matilda”.

Så vi håller verkligen tummarna nu, för att han ska tillfriskna och bli feberfri till imorgon, fredag.

Igår mådde han så bra dagtid att han, på förmiddagen, kunde sitta och mysa med film i soffan hos min frisör medan jag (äntligen!) fick hjälp med det där stripiga, urväxta barret! Ingen är gladare än jag.. Hade känts tråkigt att betala fullpris utan ett besök (det är ju full debitering som gäller, om man ställer in under 24 h före bokad tid..!).

Jag önskar att han hade varit såhär pigg och glad istället. ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.