Carros kök

Hoppsan!

Vad tiden slank iväg här! Det kan ev bero på att vården av sjuka barn pågått i mer eller mindre hela februari. Ja, du läste rätt!!

Vi undgick kräkis på föris, kanske inte så konstigt med tanke på att Lo inte varit där över huvudtaget sedan dess..! Det har varit si och så med hennes ätande efter hennes hosta, och äter man inte så har man heller ingen ork! Så hon fick vackert hänga hemma.

Sen trillade Zoé dit, på feber/hosta/dundersnor. 7 dagar hade hon feber, sen kändes hon för hängig för att orka ta hand om det själv. För att göra en lång historia kort spenderade vi en hel söndag på närakuten och barnakuten, inhalerade och tog en massa prover.

Läkarna tror att hon haft RS, men själv klarat sig igenom de värsta faserna. Hennes snabbsänka spökade så närakuten vågade inte skicka hem oss. När vi väl blev inskrivna på barnakuten var hon pigg och feberfri. Tyvärr fick vi ändå stanna för ännu fler prover (det visade sig sen att RS-proverna enbart görs på de barn som blir inlagda över natten, vilket vi slapp).

Jag erkänner villigt att jag blivit en jäkel på att snabbt reagera på slemmig hosta mitt i natten, skjuta skarpt med koksaltspipetter och suga snor med en otri-baby! Det gäller att vara riktigt snabb med samtliga steg när liten kan bli så akut slemmig att luftvägarna korkar igen och andnöd uppstår!!

Nu firar vi sportlov, och spirande vårkänslor! Dagarna spenderas med hundpromenader, pokémon-jakt och några timmars häng på fotbollsklubben varje dag. Oliver är så pepp på ny utomhus-säsong och vill gärna träna på att stå i mål.

Imorgon åker vi till Bögs Gård, i Sollentuna, för djurvisning och fikahäng!

Hej så länge.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.