Carros kök

MITTÅT!

… Är en frekvent använd term inom Försvarsmakten, där både jag och T arbetar.

Vi gjorde just mittåt idag. Återkallade tidigare bestämd ”order”. Både när det gällde val av kyrka och dopkaffe efteråt. Oliver är döpt i Järfälla kyrka, och Lo i Karlberg slottskapell, så vi tänkte att Zoé skulle döpas i samma kyrka som Oliver. Men församlingshemmet var upptaget, så igår skickade jag ett mail till Wärdshuset Lassemaja, för att se vad de kunde erbjuda.

Tyvärr var utbudet hos dem både sämre och dyrare, per kuvert, än vad Stadshuskällaren var (där vi hade middagen/festen efter vårt kombinerade dop/bröllop förra gången!). Vilket vi tyckte kändes ganska magstarkt!

Så vi gjorde mittåt. Tänkte om.

Jag ringde Järfälla församling igen. Och döm av min lättnad, när det visade sig att Viksjö kyrka OCH församlingssal var ledigt just det datumet vi önskade!!

Ett stenkast från Ica Viksjö dessutom, lätt att hämta maten. Wohoooo!!

Så nu är det bokat! Och den här mamman ska sätta sig ner med dopkort, vi ska välja mat och sen ska vi hitta lite småpynt hos My perfect Day. Sånt där som tårtdekorationer, kanske lite vimplar, servetter samt en och annan överraskning!

Men först är det dags att hämta hem Oliver från skolan. Han var feberfri igår, men har fortfarande ont i halsen. Så han får gå skoltiderna och sen komma hem och vila när fritids börjar. Åtminstone idag, sen får vi ta det dag för dag utifrån hans mående.

Dags att ta ut de här två, och storasyster! Laters, puss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.