Carros kök

Vam, vab och dop-planering!

Så sprang ytterligare en vecka förbi med sjumilakliv. Bloggen hanns inte med, ty jag var fullt upptagen av V A M. Ja alltså… Vård av make!

Tomas medicinerar ju för sin sköldkörtel. Och värdena har nu stabiliserats och ser bra ut. Men, måendet är inte alltid på topp. Stresskänslighet och sömnsvårigheter i perioder med allt vad det innebär i form av fysiska förändringar. Så det fick bli sjukanmälan, och ompyssling i hemmet. Samla krafter, ladda om, bygga immunförsvaret och få i sig vätska såväl som bra mat. Framemot helgen verkade han bättre, tack och lov. MEN…!

Då trillade Oliver dit. Superhög feber, ont i magen, ont i halsen och jätte jättesnorig. Och igår, söndag, var det Los tur. Helt ärligt gör det inget, hon skulle vara hemma ändå (ni som såg min insta-story förra veckan såg att förskolan fått vinterkräkis, så hon får stanna hemma i hopp om att vi undviker den för Zoés skull!).

Och mitt i all vård av samtliga, ska jag försöka få till dop-planeringen. Det är frågan om det egentligen är så mycket att planera. Vi hade bestämt oss för catering, och vilken kyrka vi vill att Zoé döps i. Men det datumet vi vill ha dop finns det bara två eftermiddagstider kvar på, och församlingshemmet är upptaget. Jag har skickat iväg ett mail till Wärdshuset Lassemaja, som ligger precis vid Järfälla kyrka (där även Oliver är döpt). Med en förhoppning om att de har plats för oss…

Nu ligger de här och hostar, mina små troll. Överväger att testa husmorstipset med rå lök och hett vatten, för att se om hostan avtar. Älskade kiddos….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.