Carros kök

Helgen som gått och fullständigt namn

Jag borde tagit bilder. Men känner att det inte gör något, för då har jag njutit i stunden, tagit vara på ögonblicken och varit närvarande.

En härlig och mysig helg är över. God mat, massa samtal, avlastning med barnen (så att föräldrarna kunnat njuta, jag har haft ro i matlagningen, och färre konflikter!), njutit av naturen, åkt pulka och gått promenader i det vackra snötäckta landskapet. Den kunde faktiskt inte ha blivit bättre!

Micke och Netti har åkt hemåt nu, men vi hoppas att vi ses snart igen, om så bara för en liten fika inne i stan! Min brorsa har ju vunnit en provspelning för ett fast jobb som slagverkare i Marinens Musikkår (min orkester ”syskonkår” i Karlskrona!), så han kommer att vara uppe i stan på en del jobb under årets lopp! Redan i mars ses vi igen, och inget gör mig gladare! Även Jeanette har vägarna förbi, genom jobbet, då och då. Så vi hoppas kunna ses lite mer frekvent framöver.

Igår kikade även syrran förbi, det blev bara över middagen därför att hon skulle vidare till Jönköping för att provspela i en ensemble där (inför deras sommarturné). Men vi hann i varje fall ställa en ganska viktig fråga..

Det är nämligen klart nu. Lillasysters namn, och vilka som blir hennes gudmödrar! Cilla fick frågan igår, och min själasyster Aja fick frågan idag. Båda har tackat ja, och inga är gladare än vi!

Namnen då?

Zoé Ophelia Gunilla Walldén

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.