Carros kök

Long time no see

Livet som snurrar i 250 knyck. Trötthet som gnager i ögonhålorna. Ungar som ömsom myser ömsom finner möjligheter att reta gallfeber på sin mamma som ingen annan. Och ett försök, att finna lugn, inspiration, ta hand om varandra och rådda livet i rätt riktning.

Ungefär så har min första tid som trebarnsmor sett ut. Fan vad svårt det är! Lägg därtill en gammal gubbhund som, från ingenstans, blev skröpplig och behöver extra omvårdnad. Som att ha 4 barn.

Så bloggen fick ligga nere. Inspirationen och lusten lyste med sin frånvaro.

Men så lyssnade jag på ett avsnitt av ”Inte bara mamma”, podcasten med Kajsa-Stina Romin. Avsnittet som gästades av Vanja Wikström. Om sociala medier, att inte bara ha en kanal till sina följare, att inte låta Instagram algoritm styra vem som ser dig och att bloggen faktiskt är ens egen! Så jag kände att nu, NU är det dags! Jag älskar ju att skriva. Bara skriv!

Så jag hoppas att jag med detta inlägg är tillbaks, och inte bara syns på Instagramkontot. Trots 3 (just nu) sjuka barn och en vardag som litegrann äter upp mig. För jag behöver skriva av mig, så är det bara!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.