Carros kök

Omtumlad familj: hon är här!

Javisst! Nu är hon äntligen hos oss! Tidigare än beräknat, men inom rimliga gränser. 😉

Torsdagen den 25/10 kom det en liten tjej till världen på BB Stockholm. Solen sken, himlen var klarblå, och ungen var välmående (4116 g, 51 cm lång)!

Lustgasen var min bästa vän. Min make var min trygga hamn. Personalen lyhörda och helt fantastiska!

Lite drygt ett dygn var vi inlagda, placerade på patienthotellet. Sen fick både jag och lilltjejen ok-stämpel i rumpan av samtliga instanser och kunde åka hem till barnen, hunden och farmor och farfar.

Sjuk liten Losegos i första ögonblicks-träffen med lillasyster. Obeskrivligt ögonblick!!

Sen hämtade vi hem en ofantligt stolt storebror från skolan. Kärleken från de äldre syskonen, när båda har lagt trygga små händer på lillasyster i vagnen! <3

Nu sitter vi här. En vecka och en dag senare. Fortfarande omtumlade. Omställningen har varit märkbar, även om lilltjejen varit otroligt lätthanterlig! Störst omställning är det för Losan. Att fylla 2 år och bli storasyster i samma veva, samt vara febersjuk till och från under två veckor innan, är kämpigt!

Men så länge det bara är oss och storebror hon testar, är vi nöjda! Hon är en ängel mot lillasyster.

1 vecka gammal, ännu namnlös.

Nu ska vi ”bara” fightas med livets första brakförkylning och feber. Lillskruttan har 38,1 i temp och saltlösningen går varm. Men hon äter i varjefall, så vi håller tummarna för att det är snabbt övergående.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.