Carros kök

Packa mammas kappsäck

Nog har det packats alltid. Det är helt galet hur mycket grejer som ryms i ett hus på 83 kvadrat…!

Imorgon händer det! Vi får vi nycklarna till vårt nya hus. Tyvärr är det inte riktigt redo när allt pappersarbete är klart, slutstädningen var tydligen inte bokad förrän tills imorgon.. Hrrrmmm! Så vi vet inte riktigt när vi får tillträde. Men vi skriver det sista mellan 9 och 10 imorgon, sen åker vi dit och mäter lite, samt kollar vilken storlek på inredning i kökslådorna som krävs. Därefter blir det en tur till det blå/gula varuhuset för att inhandla det vi behöver.

Två stora byråer, en till oss och en till tjejernas rum. Två köksskåp, lite köksinredningsgrejer, tidningssamlare osv. Tanken är att det ska bli ordning och reda bland alla grejer helt enkelt!

På tisdag får vi flytthjälp av T:s familj. Ett hyrsläp är beställt tis- tors så det är de dagarna vi kör alla tunga grejer. På torsdag hämtas även vår beställning på elgiganten: tvättmaskin, torktumlare, kyl/frys och luftvärmepump (installation i slutet av juli). Vi går all in och satsar på nya grejer helt enkelt!

Kanske kanske lyckas vi även få tag i en studsmatta under morgondagen, det hade ju varit suveränt som sysselsättning åt Ojjemannen den här veckan, håll tummar och tår!!

På söndag ska vi vara ute ur skolådan, då kommer städfirman hit och fixar. Och på måndag lämnar vi över nycklarna till dess nye ägare.

Ett avslutat kapitel.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.