Carros kök

Påsklovets första dag och bebismys!

Så var påskhelgen över och påsklovet är här! I år får vi klippa och klistra lite för att få ihop lovet för Olivers del, eftersom både Tomas och jag behöver jobba.

Idag har jag varit ledig med barnen. Vi har hälsat på en kompis till mig, Jojo med bebis (Julian) fram till lunch, och sen tog vi en lång promenad med Bobo medan Lo sov middag i vagnen. Ett litet besök på biblioteket, lite högläsning i solen och därefter sen lunch hemma!

(Resterna av mitt amningshår vet inga gränser för närvarande! Är såååå trött på mitt hår!! Vad ska jag göra med det? Tips mottages!!)

Imorgon är Tomas hemma medan jag går årets första vaktparad med kollegiet. Jag måste komma ihåg att packa med mig ullunderställ imorgonbitti!

Torsdag och fredag får vi hjälp av farmor Eva som kommer upp.

Jag har ju glömt att berätta! Vi har bestämt oss för att ta tag i vårt lilla skolåda till hus. Vi behöver större helt enkelt! Så nu har vi kontaktat mäklare för värdering, och lite överläggning kring vad som kan vara värt att åtgärda före försäljning.

Vart vi tar vägen vet vi inte. Helst hade vi såklart stannat i Viksjö, eftersom Oliver trivs så fantastiskt bra på sin skola, och om man jämför med kaoset som vi tidvis hade på förskolan har det verkligen varit av stor betydelse för honom och hans utveckling!

Dock är inte priserna så himla lockande här. Små hus för rejäla pengasummor..! Så vi kikar längre ut också. Oliver är inte jättesugen på skolbyte, men när vi visat vilka hus och tomter vi kan få för samma summor som här så blir längtan stor efter mer yta, lite lugn och ro från syrran och kanske det viktigaste.. Tidernas största studsmatta!

Så vi får väl se, hur det går med allt. Klart är att vi påbörjar ett nytt kapitel.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.