Carros kök

Det händer inte så mycket..

.. på den här bloggen. Det kan såklart bero på att matinspirationen är ganska låg, och att vardagslivet liksom rullar på.

Den som det händer mest för, är helt klart Oliver. Vilka kliv den killen tar! Han trivs som fisken i vattnet i skolan, lär sig massor (under vad som verkar vara roliga former!), pysslar och fixar. Förra veckans stora höjdpunkt var premiärbesök på ishallen med klassen. Det hade varit väldigt svårt först men han hade kämpat som en galning! När jag hämtade honom på eftermiddagen var han eld och lågor för ”nu kan jag åka skridskor mamma!”.

Iom att han håller på att utvecklas till en stor skolkille är det vissa dagar ganska turbulent hemma. Många konflikter, mycket vilja och massor med känslor. Likt alla andra 6-åringar slits han mellan viljan att vara stor och önskan om att fortfarande få vara liten ibland.

Just idag är hela familjen hemma. Lo var sjuk större delen av förra veckan, och hennes små baciller har såklart smittat ner oss allihop. Eftersom T:s immunförsvar är i botten (att sakna halva sköldkörteln gör att all balans i kroppen fullständigt rubbas!) Är även han hemma och kurerar sig.

Ganska mysigt tycker jag. Jag är hellre ”kollektivsjuk” än ligger däckad i ensamhet.<3

Frukosten bestod idag av smoothie, fullmatad med c-vitamin och extra ingefära. Fröer, nötter och torkade bär som topping.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.