Carros kök

Hastig påhälsning

Ja, tyvärr har det ju inte varit av den trevliga sorten! Det var vinterkräkis som hälsade på. Tvivare!

Natten till lördagen blev Lo dålig. Fy fasen för magsjuk 1-åring. Jag hade helt glömt bort hur det var, men reflexerna och de gamla takterna satt i. Spurter till badrummet och badkaret så fort jag märkte att det var på G. Hela lördagen gick åt till att samla energi när hon vilade, och sedan trösta/pyssla om henne när magen gjorde ont. Det var dock relativt snabbt överstökat, drygt 32 timmar senare var hon pigg igen (om än lite svårt med maten).

Hon var så grymt duktig på att få i sig själv vätskeersättning! Och förvånade var vi, jag och T, för vi har alltid fått kämpa så med Oliver.

Söndag eftermiddag trodde vi att faran var över. Men inte då! På kvällen började jag få ont i magen och må illa. Ungefär 3 timmar efter att jag blivit dålig trillade även T dit. 🙁

Så vi har haft hela familjen hemma mån-tis. För att inte riskera att föra smittan vidare på skolan/jobb. Jag återhämtade mig till tisdag, T däremot har haft värk i kroppen och feber också, så han blev hemma med oss även idag.

Vilken tur att snön kom! Det gjorde hela den sysslolösa 6-åringens dag att få leka loss med mamman i pulkabacken. Stjärtlappsrace, snöbrottning, tågåk och bus. Skratt och glädje. Ljuvligt!

Losan tog sina första steg i snö också. I på tok för stora vinterkängor och snudd på för liten overall! Dags att handla med andra ord!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.