Carros kök

Hej fredag!

Dagarna rullar på. Igår var en motig dag för både mig och T. Tanken på att vi egentligen skulle åkt på familjesemester, som vi sedan bestämde oss för att inte boka pga hans struma och ovetskapen om hur det går med remiss osv, gjorde sig extra påmind i mörkret och regnet.

Vi har velat fram och tillbaka. Letat resa men inte funnit någon som passat. Dessutom har Oliver grejer bokade i skolan, klassfest på lördag, besök hos skolsköterskan och jag har även en fotografering av Lo bokad på torsdag nästa vecka. Det gör att det känns dumt att hetsboka något bara för att..

”Men åk i vår då!?”

Nja, inte riktigt så enkelt. T ska på 40-årsresa till USA med sina barndomsvänner på sportlovet. Sen har han mycket jobb fram till v 12/13, och efter det är det min tur att jobba. Så det är bara att ta en tugga i det där Granny Smith- äpplet och acceptera läget!

Men som vi skulle behövt det! Hela familjen. Solsken, promenader på stranden, bad och tid att rå om varandra.

Jag märker att känslorna ligger på ytan även idag. Hatar när det är så!

Men det är fredag. Tacos och fotboll ikväll. Och på söndag är det fars dag. T har önskat nya tekakor i frysen. Så idag tänkte jag baka igen. Efter detta recept från Lindas bakskola. Kanongoda! Hoppas knåda ur mig bitterheten helt enkelt. 😉

Längtar tillbaks till strandboll och familjetid, utan måsten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.