Carros kök

Det vankas födelsedag

Jisses! Jag har snart varit hemma i ett år. ETT HELT ÅR! Det känns inte så, långt ifrån. Men så kikar jag på bilder och inser att min lilla tjej faktiskt är ett år snart.

Från liten, aningen tidigt, knyte till knallande liten busfröken. Ja, du läste rätt! Hon knallar och går nu. Allt ifrån 2 till 12 steg i ett svep, beroende på koncentration, humör och balans. 🙂

Hon har varit lite grinig de senaste dagarna, och småsnorig. Tänkte att hon väl var på gång till att bli sjuk, så vi har avstått öppna förskolan nu i början av veckan. Så i förmiddags, när hon åt mellis (istället för att sova sin vanliga tid, upp och nedvänd dag idag!) fick jag för mig att känna efter i munnen.

Jodå, tandsprickning! Så nu utökar hon förmodligen garnityret från 8 till 12 tänder lagom till 1-årsdagen.

Jag har funderat mycket på vad hon ska få av oss i födelsedagspresent. För en ettåring är det ju presentpapper och snören som är det allra roligaste. 😉 Så jag tänkte att hon faktiskt ska få saker som vi behöver till henne ändå. Vinterjacka (att ha när hon ändå åker vagn/sitter i åkpåse), varmfodrad mössa, tubhalsduk och en leksak som jag redan köpt, begagnad av en kompis.

Jag har kikat runt lite. Vill gärna ha en jacka som är varm och gosig. Kanske någon utav dessa:

Bild hämtad från kappahl.se

Bild hämtad från lindex.com

Bild hämtad från H&Ms app

Och sen tänkte jag beställa denna mössa och tubhalsduk från Inkakids:

Frågan är om man ska välja blått eller grått set?

Och sen har vi då leksaken:

En bollbana från Play 2 learn.

Hon fastnar alltid vid en sådan när vi är på öppna förskolan! Bara bollarna i sig är tydligen roliga att leka med. 🙂

Nu ska jag förbereda kvällens middag och eftermiddagens mellis. Det vankas handbollsträning för Oliver idag, så det gäller att stoppa i honom ett rejält mellanmål innan vi cyklar vidare till idrottshallen i centrum.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.