Carros kök

Tjej- och träningshelg comin’ up!

— – Inlägget innehåller länkar för stundande event.— –

(Bilder i detta inlägg har jag fått låna av suveräna Maria!)

Womsa-familjen alltså. Ett gäng underbara tjejer/powerwomen med hjärtat på rätta stället. Och snart ska jag få spendera en hel helg tillsammans med några av dem! Behöver jag säga att jag ser väldigt mycket fram emot det?

Sista helgen i september smäller det! Vi drar till Tanumstrand, på västkusten. För någon som knappt har hängt på västkusten (som jag!) kommer detta förmodligen att bli helt magiskt!

Det vankas nämligen Boostcamp! En hel helg av feel-good, olika typer av träning, föreläsningar, tjejhäng, spa, god mat och doften av saltvatten.

Jag har förmodligen anmält mig till alldeles för många pass, i förhållande till vad kroppen kommer att orka. Men, när jag läste igenom schemat och det var så mycket roligt som jag ville delta i!

Såhär har jag lagt upp mitt schema (så får vi se om jag måste lämna walk-over på något för återhämtning i spa:et. 😉

Fredag

”Thank God it’s Friday”– Partypuls med 80-talsfeeling!

Lördag

Flex motion– ett slowmotion-pass med fokus på rörlighet, balans och smidighet. (Tänker att jag kan behöva det för att komma igång på morgonen! Jag är ju mer av ”kylskåps-typen”! 😉

Introduktion i Crossfit– behöver väl knappast någon vidare förklaring? 🙂

Träningsjakten– utedass där man samlar checkpoints och löser träningsuppgifter tillsammans.

Dance like a pro– showdance-lektion med Karl Dyall (herregud, med min koordination? HUR tänkte jag?)

”Lobster Style”– saltstänkt och rolig gruppträning utomhus.

Söndag

GRID– ett pass för att väcka/aktivera kroppen med hjälp av foamrollers.

”Tjurpannan”– utflykt och träning vid Tjurpannan!

Därimellan blir det skaldjur, bubbel, tjejsnack, skratt, spa, avkoppling och förhoppningsvis lite andhämtning med havet som vy.

Det kommer dessutom att vara min första helg ifrån min lilloppa. 11 månader kommer hon att vara då. Hon har varit med mig överallt hittills, men nu kommer jag att åka själv. Det är tudelade känslor kan jag säga! Det kommer att kännas oerhört tomt när man har bildat ”team” med henne under så lång tid. Men samtidigt är det lite på tiden. Jag hoppas köra slut på kroppen så att jag somnar tungt om kvällarna, och inte hinner tänka!

e

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.