Carros kök

Sommarlov!

I fredags lämnade han förskolan för gott, vår blivande 6-åring. De sista två veckorna har utnyttjats maximalt, inte en dag har gått till spillo!

Sommarlovet firades in i Strängnäs. I lördags blev han ”barnvaktad” av Isa och Gustav, så att föräldrarna skulle kunna käka middag på stan (Los gudfar Tottes födelsedagspresent!). Spännande värre! Han har nämligen aldrig blivit barnvaktad av någon som ”inte är vuxen” tidigare.

Totte och Tusse satte nivån direkt. När vi kom dit väntade paketöppning och varsin piggelin-drink i solskenet. Oliver sken ikapp med solstrålarna. En fotbolls-tuta, x antal pruttbomber och en fidgetspinner. Glädjen visste inga gränser! Tills Gustav kom ut, med ytterligare en fidgetspinner OCH loppisfynd i form av bilar, som han köpt åt Oliver. Hur snällt är inte det?

Sen traskade vi ner till Riva, i hamnen, för lite drinkar och käk.


På söndagen var vi aningen trötta och slitna. Vi hängde kvar i Strängnäs, Oliver badade (!!), och Lo körde ”all in” på mammigheten (hej tandsprickning!).


Det är märkligt, det här med sommarlov. Dagarna löser av varandra. Den ena helt magisk i form av kommunikation, pigghet, glädje och hjälpsamhet (från alla parter). För att nästa dag mynna ut i lika magiska konflikter (ur absolut ingenting, som t ex att faktiskt få den lunchen man önskat, men som man tydligen ångrat sig om!), sura miner, butterhet och drama-queen-fasoner.

Jag slutar aldrig att förundras.

Idag tar jag Lo med mig in till stan för middag på Mr French med fina vänner.

På sätt och vis vill jag vara hemma och gosa med min man. Vi firar nämligen hela 11 år tillsammans idag! Men jag hoppas att vi ska kunna få tid att rå om varandra nästa vecka, när Oliver åker till mormor och morfar några dagar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.