Carros kök

Womsaevent och trevligheter

Inlägget innehåller länkar till eventsponsorer samt PR-artiklar ur goodiebag och tävlingar från kvällen.

 En vecka springer snabbt förbi. Framförallt när det ska handlas och fixas inför festligheter. Tomas hade halvårsredovisning på jobbet den här veckan, vilket innebar extra mycket jobb för honom, och extra mycket egen tid med barnen för min del.

Detta har, som vanligt, resulterat i att jag knappt hunnit blogga någonting. Allting annat hamnar före i prioriteringsordningen. 🙂

Förra fredagen skjutsade Tomas och Oliver in mig och Lo till Hotell Birger Jarl, där kvällen startade med skumpa och tilltugg tillsammans med NettanMariaAnnaMalin och Nettans svägerska Pernilla. Womsa-generalen Aja fanns med på sms under kvällen, men hon fattades oss i varje ögonblick!


(Produkter från Mat och Smakbox.)

Vi drog lott om i vilken ordning vi skulle få välja goodiebag, tjusigt förpackat i väskor från Hinza och påsar från Evy.



Lo visade sig från sin allra bästa sida. Pigg, glad och nöjd. Hon kan när hon vill! 😉

Plötsligt sa Nettan ”Nu måste vi röra oss vidare! Packa med er det ni behöver för resten av kvällen”.

Vi knatade ut på sommarvarma Östermalmsgator. Styrde kosan mot Karlavägen och Sibyllegatan. Vi skulle på Spa. Och inte vilket spa som helst, utan Sparadiset

Där mötte vi upp Jessica, som kommit direkt från jobbet för att sluta upp.

(Bild lånad av Nettan.)

Lo badade och plaskade en stund i det varma vattnet, sedan klev vi upp så att hon kunde äta en stund i lugn och ro. Efteråt somnade hon gott, i sin badcape, på en fårfäll. 


(Jag testade att göra en ”fotspa-mask” från  Babyfoot.)

Efter spa:et tog vi oss vidare, med Jessicas bil och en taxi, till Sthlm tapas Vasastan, där vi fick välja fritt bland deras tapas (4 st) och cavan var framdukad. Vid detta laget var Lo ganska trött, men skulle absolut och under inga omständigheter sova! Så det blev tyvärr inga bilder tagna på den urgoda maten.

Däremot hann jag ta denna bild, som också blev den vinnande bilden i en utav kvällens tävlingar! Vinsten? Boxen ”firande” från Smakbox, mer om den i ett annat inlägg!

När vi ätit klart var Jessica helt underbar och skjutsade mig och Lo hem. Tack snälla du! Det var verkligen guld värt! ❤️

Tack alla underbara Womsa-bloggare för en underhållande och glädjefylld afton! Och framförallt tack till Aja och Nettan som fixat och trixat!


Aftonens goodiebag, med produkter från HinzaEvyMatNicksGeggamojaGerbera keramik och Vision haircare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.