Carros kök

Från sjukdom till långhelg i 180!

Jepp, vi klev direkt från sjuksoffan till socialisering 2.0. 🙂 Blir det inte alltid så när långhelg nalkas? De vänner man inte hunnit ses bokar in en dejt, och plötsligt är dagarna fulla, ungarna leker och tiden springer alldeles för snabbt!

På torsdagen blev vi hembjudna till Olivers förskolekompis med familj. De skaffade hund i vintras, lille Bruno, en Sheatland sheepdog. Så Bobo fick lekkompis, de fungerade så himla bra ihop! Att en sådan liten piggelin kan sätta sprutt på en gammal farbror som Bobo! 😉 

Det blev en lång afton med jättegod mat, vin och tårta. Vid 23 traskade vi hemåt.

På fredagen hade vi ett besök inbokat av Malin, Liam och Stella. Från förmiddag till afton. Vattenkrig, bebislek, grill, pastasallad och kladdkaksbak med smågrabbarna. Finns det något bättre än att se barn kalasa loss på fika som de själva bakat? 

Lördagen, åh den varma lördagen! Den spenderades i Galltorp, en bit ifrån Laxne i Södermanland. Årlig släktträff med T:s släkt på barnens farmors sida. Fika, barnlek, grillning, fotboll, vattenkrig you name it! Vi kom dit vid 14-tiden, och när vi skulle åka runt 21 ville Oliver inte åka hem. 🙂

Så när morsdag kom var den här familjen slut i rutan! Far, son och hund knallade ut på morgonpromenad. När de kom hem hade de plockat blommor till mig, och plockat upp en present på vägen. Vi gjorde frukost som vi dukade upp på uteplatsen, läste Harry Potter och njöt av solen.


Jag hade lovat Oliver att vi skulle kasta vattenballonger, Lo plockade med leksaker i det nyinköpta UV-tältet, T rensade bort vissna blommor och Bobo njöt av solen (tills han flåsar och får flytta in i skuggan, knasboll!).


Fick en riktig ”Carro-klänning” i present. Satt som en smäck gjorde den också! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.