Carros kök

Uppgiven, ledsen och sjuk

Jaha, så trillade jag dit på riktigt… vänster bihåla värker, det gör ont i örat och körtlarna under hakan. Första klassens mög-förkylning! Ni får ursäkta, men FAN OCKSÅ!!

Jag har ju planerat att åka till Skåne, och mamma och pappa imorgon, eftersom T ska på ekonomikonferens måndag-onsdag. Det, tillsammans med att min pappa går i pension på fredag passade så himla bra. På det sättet skulle vi kunna fira det på fredag kväll..

Förra torsdagen, när vi var i Alcudia, nåddes vi av ett tråkigt besked. En gammal vän till familjen, och spelkompis i Hörby Blåsorkester, hade gått bort alldeles för tidigt efter en kort tids sjukdom. 

Begravningen, fick vi veta, skulle bli nu på fredag. Familjen hade önskat stycket ”Highland Cathedral”, i original för säckpipa men orkestern har spelat det i ett arrangemang för piccolaflöjt och blåsorkester. Mamma frågade om jag kunde spela. Det kändes som en självklarhet.

Så nu sitter jag här, med tungt hjärta, och vet inte om det kommer att gå. Det gör så ont i mig att kanske inte kunna skänka Lars detta sista adjö.. 

jag hatar mina förbannade bihålor! Det spelar ju ingen roll att de opererades för 3 år sedan. De blir ju likadana ändå! 

Eller, egentligen är det väl mitt immunförsvar jag ska banna. Det är fullständigt värdelöst. 🙁

Hade det varit bara jag som skulle åka så hade jag aldrig tvekat. Men jag ska orka köra 58 mil (tur) på egen hand, förse Lo med mat, ta hand om Oliver OCH rasta Bobo. Med för lite sömn och sjukdom i kroppen..

Vi avvaktar morgondagen och ser…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.