Carros kök

Fortsättningen som aldrig blev av..

Vilken semester! Jag, som skulle bloggat, kom såklart inte alls åt wi-fit på hotellet. Helt galet! Orkade inte kämpa för det heller, utan konstaterade att det helt klart var meningen att jag inte skulle blogga. 🙂

Vi blev i slutändan 3 timmar och 20 minuter sena ner till Mallorca. Enligt EU-domstolen har man rätt till schablon-ersättning när flyget är mer än 3 timmar försenat. Så vi kommer att skicka in en reklamation helt enkelt! Dessutom missade vi en måltid nere på plats, som vi istället fick inhandla på Arlanda (till Oliver) och på flyget till oss (mig och T). Vi kommer att skicka in kvitton även för det, så får vi se om vi får något tillbaka.

Lite trist kan jag tycka, när man medvetet valt att boka ett morgonflyg, utan mat, av den enkla anledningen att vi planerat frukostintag på Arlanda, och sen (enligt resplan) skulle hinna till hotellet för att inta lunch. Men men, vad göra?

Semestern har varit kanon i övrigt. Bra mat, lugnt på hotellet (Tui Blue Star Grupotel i Alcudia), lite kallt i poolen men fantastiskt väder!

Med tanke på temperaturen (runt 25 grader varje dag), den strålande solen och att vi hade en väldigt liten med oss så blev den här semestern väldigt lugn. Vi höll oss på hotellet, vid poolen dagtid och längs stranden på kvällarna, där det sparkades strandboll och promenerades. Oliver hoppade trampolin i sele, vi bevistade marknaden i gamla Alcudia och plockade snäckor, det var ungefär det.

En semester vad att ladda batterierna så gott det gick helt enkelt.

Jag låter bilderna tala. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.