Carros kök

Dåligt med inlägg

Ibland, när livets hjul snurrar för snabbt, kan jag känna att bloggen blir lite av en last. Ett dåligt samvete som ligger och gror. Jag har fått tipset att småskriva hela tiden, hålla inlägg flytande i utkastet så att man har lite ”nödinlägg” att publicera då och då.

Det kan jag säga på rak arm att jag inte hunnit med. Jag är en sån som skriver i stunden. Bortsett ifrån bröllopsinläggen, men de publicerades i efterhand av en anledning. 🙂

Den här veckan har rullat på i ett helt galet tempo. Jag tycker att det är jätteroligt med event! Men när de inte klaffar så att jag hinner lämna Oliver på förskolan, och förutsättningarna för att ha med en liten översocial 6-månaders Lo, så kan man bli aningen pressad. 

Bortsett från igår har det varit grejer inbokat varje dag hittills. 

Måndag- tisdag besökte jag ju Stockholm Beautyweek och i onsdags hann vi med passuthämtning i Sollentuna, 6-månaderskontroll på Bvc och storhandling på Maxi. Vi firade Lill-lördag med Aja, vin och fetaost/soltorkadtomat-fyllda kycklingjärpar i ajvarsås och snackade lite skit.

Igår var jag och Lo i Jakobsberg gör att växla pengar och shoppa lite. T önskade några nya tischor, gärna för att matcha upp lillpojken, och jag hittade ett par slackers (assköna och prisvärda!!) och en skjortklänning på H&M. Väl hemma igen började jag lägga fram grejer inför semestern. Rotade igenom garderoben på jakt efter lämpliga kläder att amma i. Inte helt lätt. Större delen av min sommargarderob är icke amningsvänlig!! Nu tror jag ändå att jag fått ihop det hyfsat. Barnens grejer är i stortsätt klara (det gjorde jag för en vecka sedan), men jag måste nog gå igenom det igen och kolla om jag ska byta ut något av Los.

Det är inte helt lätt att packa för solsemester till en så liten! Att tänka på att kläderna ska vara både svala och solskyddande, tänka till kring vad som ska packas var (blöjpaket med vagnen t ex!!), inte glömma myggnät såväl som regnskydd till vagnen.

Nåväl! Nu måste jag byta en blöja och göra mig i ordning. Vi ska åka in till slottet och titta på mina kollegor när de genrepar det figurativa programmet inför premiären på söndag.

Later!

:-*

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.