Carros kök

Stockholm Beautyweek och bloggen fyller 1 år!!


Igår gjorde vi tidig morgon jag och barnen. Klockan 7 satt vi på bussen mot stan (byte Karolinska) för att hinna i tid för press-frukost för Stockholm Beautyweek!

Väl inne i stan fick vi sällskap av Nettan och hennes minsting Linus. Vi styrde kosan mot Konstnärshuset vid Norrmalms torg, där vi slog oss ner i samlingssalen för presentation av årets ”utställare” på Beautyweek.


Årets beautyweek inbjuder till allt ifrån smink, trådning av ögonbryn, eco-krämer till marknadens nya munsårs-salva, serum och tillskott.

De täcker in det mesta inom branschen, utspritt över 3 våningar i Konstnärshuset! 

Alla utställare presenterade höll en kort presentation om sina produkter, och därefter gavs vi chansen att gå runt och knyta kontakter ”på golvet”.

Tyvärr gav kidsen upp redan innan vi hunnit med en våning. Det var ganska trångt, mycket folk, och det kändes som att jag körde över säkert 100 fötter, med vagnen, innan vi var ute igen! *rodnad*

Som tur är väntar ett nytt event på plats ikväll! Blogg-event i Edenhorn & Cos regi. Med efterföljande mingel! Så både jag och Nettan hoppas på en ny chans att prata med alla på plats. 🙂

Väl ute passade vi på att besöka Kungsträdgården för att titta på de vackra körsbärsträden. Oliver blev helt lyrisk över den rosa prakten och fontänens porlande.


När vi kommit hem dök jag i goodiebagen, som var rejält välfylld.


Så, om någon timme är det dags att hämta hem Oliver. Tomas kommer hem och byter av mig så att jag kan åka in till stan. 

Jag firar dessutom 1 helt år med bloggen idag! Helt galet. 🙂

Tack för att ni läser! Jag trodde aldrig att bloggandet skulle ge mig så mycket. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.