Carros kök

Fredagen som startade så bra, med UPPAbaby, slutade i ett känslomässigt kaos…

Inlägget innehåller info från press-event.

Jag skulle ha skrivit detta inlägg redan i fredags. Jag började då. Sen flimrade det förbi på tvn, som stod igång. Drottninggatan. Lastbilen. Döda och skadade. Oron över brorsan som skulle komma till stan inför helgen…

På morgonen tog jag med mig barnen till stan. I vanliga fall tar vi oftast bilen, helt enkelt för att det går snabbare att komma hem till Bobo med bil. Men på torsdagskvällen hade jag bestämt mig för buss och pendel. Vi skulle till Barnbutiken på Gamla Brogatan, för ett event med Reirei och UPPAbaby, så jag tyckte att vi kunde gå den lilla biten från T-centralen.

De gånger vi tar bilen till innerstan brukar jag leta parkering på Olof Palmes gata, det finns ofta parkering där, och det är inte lika dyrt som P-husen och det går ganska smärtfritt att ta sig ut på E4:an. Beroende på vart vi ska händer det att vi traskar Drottninggatan fram. Det gjorde vi inte i fredags. Det är jag oerhört tacksam för!

Eventet då? 

UPPAbaby presenterade sin uppdaterade Vista och lanseringen av nya Cruz. Schyssta cityvagnar i smidiga format. Med exklusiva snitt, färger och funktioner! 

Frukost och barnvagns-catwalk när det är som bäst! 🙂

Vista Dennison. 

Vista Pascal, syskonvagn inklusive ståbräda!

Cruz Austin.

Genomgång av Vista (Loic) syskonvagn med Carro från Barnbutiken!

Genomgång av Cruz (Gregory) med Carro.​​
En komplett uppställning UPPAbaby redo för:

​Vågen!!

UPPAbabys vagnar har en mängd smarta funktioner. Allt ifrån enhandsgrepp för såväl avmotering av liggdel, som fällning av sittdel (Hallå!! 180 grader! Lo ÄLSKADE det!) och ett riktigt bra teleskophandtag.

Solskyddsfaktor 50 på suffletten, babyskyddskompatibel (redan från början!) med babyskydd från Maxi-Cosi och Besafe, regn/mygg-skydd ingår, gigantisk varukorg (Vistan), vändbar huvudsits, snugseat för sittdel (för de mindre barnen som inte längre vill ligga ner, Lo räknas snart dit!) och vagnarna kan enkelt omvandlas till syskonvagnar!

Helt opartiskt skulle jag definitivt köpa denna vagn om jag väntade mitt första barn nu. Det lilla jag provkörde den i butiken (Lo fick provsitta och var oerhört nöjd!), var den lättmanövrerad och lätthanterlig. För oss, med hund och många skogspromenader, hade Vistas chassi passat bäst, men jag föredrar helt klart designen på Cruz sittdelar!

Stort tack till UPPAbaby och Reirei för inbjudan!
Vi var hemma från eventet strax före 12, för att ta ut Bobo en runda. Hade vi inte haft honom hade vi förmodligen hängt kvar  i stan. Jag vågar inte tänka på vad som hade kunnat hända då…

Fredagseftermiddagen gick mot kväll. Vi satt bänkade framför tvn och följde rapporteringen i väntan på Aja som skulle sova över.

Jag lagade halloumibiffar med vitlökssås och pommes till middag. Receptet kommer förhoppningsvis imorgon..

Helgen har gått lite i ulterapid. Morbror Micke skulle ha gått vaktparad med Marinens Musikkår igår, men det blev inställt med anledning av attentatet. Så han kom ut hit för kvalitetetstid med gudsonen och allmänt häng. Det spelades spel, wii, åts tacos och vi tog det allmänt soft. Är så glad över att han kom ut, till ”förorten” för lördagen kändes oerhört tung i övrigt.. Familjen är ju trots allt det man lever för. Det som spelar roll. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.