Carros kök

Hur semesterpackar du?

Tankarna far och flyger. Drömmer mig bort till Alcudia i maj. Så skönt det ska bli! Jag längtar så mycket. Just nu är det det som får mig att andas lugnt i båten när den guppar för mycket. Tanken på att vi snart får en hel vecka att rå om varandra…

Kikade in på Tui:s reseregler. Hur jag ska packa åt barnen, hur mycket vi får packa osv. Hur brukar du göra?

Vi får packa 10 kg bagage till Lo, varav 5 kg får vara handbagage. Oliver, jag och Tomas får ha 5 kg handbagage var, och 15 kg incheckat bagage/person. Sen får vi ha med vagn till Lo också.

Helst vill man ju ha så få kollin som möjligt, man ska ju orka släpa allt också! Jag funderar på om jag ska hugga med vår Chelsea 2 in 1 (Skiphop) som skötväska/min väska för handbagage (då kan vi använda ytterväskan som strandväska, då den är enkel att hänga på vagnen!). T får ta sin ryggsäck, så blir det lätt att packa med nödvändigheter till utflykter, och Oliver har också en ryggsäck (med hjul på) som han kan bära eller dra. Ska man ha en likadan till Lo trots att hon inte själv kan dra eller bära? (Tror nämligen att Oliver gärna ger syrran en hjälpande hand!) Eller är det helt onödigt?

Sen tänkte vi två stora resväskor för incheckat bagage…

När jag var och hälsade på hos Amvina häromveckan fick jag kika lite på Skiphops nya väskor. Så himla söta! 


(Bilder lånade från Skiphop via Amvina.) 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.