Carros kök

Åter till vardagliga skriverier..

Så var det publicerat. Hela vår långa (eller egentligen väldigt korta och hektiska) bröllopsplanering. Nu återgår jag till vardagliga skriverier om bajsblöjor, utvecklingsfaser och matlagning. 😉

Vi har några tuffa veckor bakom oss. Fyllda av långa arbetsdagar för maken (måste vänja mig vid det här!!), mycket övertidsarbete och alldeles för många nätter med dålig sömn. 

Lägg därtill magsjukeperioder på förskolan och en dotter i utvecklingsfas 4 (tar den aldrig slut?). Själv har jag nog med svajande hormonproduktion (Levaxin i all ära, utan den hade det förmodligen varit 1000 resor värre! Men obalans i kropp och humör- svar JA!) och helger som går alldeles för snabbt.

Denna veckan har vi däremot fått tanka kärlek och vänskap. Två lekdagar med vår utökade familj på Ekerö, Aja och barnen. Fullt ös medvetslös, och T har kunnat jobba över utan att det dåliga samvetet gnager.

Lite barnpassning mellan varven, så att Aja skulle kunna åka iväg på arbetsintervjuer.

En dag med vårkänslor, och 2 dagar senare snöbollskrig! 🙂


Vi har inhandlat en regnoverall från Didriksson till Oliver nu. Efter 3 års kamp, då han vägrat overall och enbart velat bära jacka och byxa (så väl vinter som regndito), har han äntligen insett hur mycket smidigare en overall är när man busar så mycket som han gör.

Idag har vi städat, fredags-peppat, handlat och fixat för att ta hand om vår T. Nu är det värsta över, på jobbet, så nu kan han äntligen slappna av lite. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.