Carros kök

I hemlighet.. del 16d, sista delen och dagen D

Välkomsttal av min bror, glada vänner och familj. Fantastisk mat, några enstaka tal. En krispig och solig fotografering vid Mälarens vatten och lekande barn. Precis som vi ville ha det..



De små presentaskarna som jag fyllt med chokladtryffel från La Praline, med smak av havssalt. Varje gäst fick ta en ask med sig hem.


Los hårband från Bal och Fest.


Mat för alla, stora som små. Stadshuskällaren, med kökschefen Magnus Santesson, hade satt ihop en buffé för allas tycke och smak. 

Vi åt:

  • Sotad Fröjja lax med picklade senapsfrön och dill emulotion
  • Stekt kyckling med rostad pumpa, syltad pumpa och pumpa frön
  •  Helstekt biff med stekta haricots verts och rödvinssås
  • Timjansrostade rotfrukter
  • Dragon kräm
  • Tryffelmajonnäs
  • Tomatsallad med rödlök och balsamico
  • Crudite sallad på broccoli och morot
  • Grönsallad
  • Bröd och smör
  • Grönmögel- och brie ost

På dessertbordet:

  • Chokladmousse med lättvispad grädde
  • Tre sorters tryfflar
  • Bärtartelett med vaniljkräm
  • Fruktsallad


Alla var så hungriga att vi glömde fotografera den varma maten. 🙂

Aningens svårt att ta de här två på allvar! 😉


Min fina brorsa med lika fin bättre hälft. 😉


När alla ätit klart, och en del gäster började avvika, drog vi oss vidare till Hotell Birger Jarl där vi drack skumpa och pratade hela kvällen. 


Tyvärr nåddes vi, på kvällen, av beskedet att en familjemedlem till gudföräldrarna gått bort. Ödet i att vi, bara någon timme tidigare, öppnat deras doppresent till Lo, en liten silverängel i halskedja med hennes namn ingraverat… 

Vi minns dagen med såväl glädje som sorg. Jag tror att det var menat så…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.