Carros kök

I hemlighet.. del 16a, sista delen och dagen D

Dagen D. Igår kväll sa vi, för sista gången, godnatt som sambos. Idag vaknade vi för sista gången upp med olika efternamn. Vi är nu familjen Walldén. Äntligen! 🙂
Morgongåva hör ju egentligen hemma dagen EFTER bröllopet. Men både T och jag hade satsat på morgongåva som lämpade sig att BÄRA i samband med bröllopet, så därför blev det morgongåva i förväg.
T:s manschettknappar, som jag specialbeställt från m925 design.

Jag fick örhängen i syfte att matcha vigselringen.

Dagen började i ottan. Lo väckte oss vid 5.40, glad och hungrig. Efter amningen hade jag tänkt hoppa direkt i duschen, men Lo var inte alls nöjd över att ligga kvar i sängen med sin pappa. Aja skickade dock ett sms vid 6, och erbjöd sig att ta med Lo, i doonan, när hon skulle hämta grejer i bilen. Där somnade hon om, lillfisan!


Jag duschade, la sminkbasen, fönade och stylade håret och sen var det dags för hotellfrukost.


Jag var inte särskilt hungrig, åt på autopilot. Mest spänd av förväntan och aningen nervös över att allt skulle klaffa.

Direkt från frukost tillbaks till spegeln. Håruppsättning, sista sminket och birdcage skulle på plats.



Som vanligt, när man är lite nervös och tidspressad, så strulade håret lite. Flätorna i sig blev bra, men när jag skulle fästa upp dem så var det struligt att få till volym i uppsättningen. Efter tre försök blev jag äntligen nöjd och då var det dags att styla Ajas hår. (Som jag såklart inte fick någon bild på!)

Vi hade beställt taxi till kl 10.15 (vi fick tillgång till kapellet från 10.30), men taxin dök såklart inte upp! Receptionen på hotellet fick ringa efter en ny, och jag fick be brorsan förhala deras, och Olivers ankomst till Karlberg (de var såklart påväg att komma fram före oss! Pressen!!).


Väl framme på Karlberg gick allt i ett rasande tempo. Min kollega Raffe övade intågsmusiken (”Långt Jässpöd på bergom”) med organisten när vi kom. En genomgång med vår präst Gabriella (som jag inte minns ett ord ifrån, gästerna hade börjat komma, jag hade inte bytt om och Lo sov!), samtidigt som Maria och Eric övade ”Halo”. 

(Just den sången har en särskild betydelse för oss. Dels att jag var på Beyoncés konsert, med Lo i magen i somras och Lo är verkligen vår ”saving grace”.)

(En av Los doppresenter. Gjord av Sagas Ateljé.)

Jag knöt flugan på vår bestman/gudfar/toastmaster Totte, hoppade snabbast möjligt i klänningen, strumpeband och klackar!


Några gäster var lite sena, det är inte helt enkelt att hitta in bakvägen till Karlbergs slott, så vi fick lite andrum innan det var dags.

(Forocred till Niclas, Aja och min mamma.)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.