Carros kök

I hemlighet.. del 15

Dagen före dagen D…

Fredagen den 10 februari

Vi har checkat in, och äntligen slagit oss ner i soffan i vår svit på Hotell Birger Jarl.

 Alltså denna dagen…! Helt galen! Jag har känt mig frånvarande, helt off, men ändå på något vis lyckats hålla ihop allt.

Vår präst Gabriella har ringt, Helena (som fixar med brudbuketten idag) likaså. Försökt lämna rummet, där mina föräldrar vistats, för att kunna svara på deras frågor.

Helena var söt och mailade bilder på resultatet. Hon är helt fantastiskt duktig! Buketten är precis som jag vill ha den! 

Lilja, ranukel, prärieklocka och fresia.
Ajas korsage:

Undrar om inte mamma anar ugglor i mossen. Vid lunchtid nämnde jag att jag, T och Lo kanske skulle ta hotellrummet istället (för att vi ju ”sovit så dåligt när Oliver varit sjuk!”). 

När det var dags för middag tyckte Oliver att det var läge att starta ett rejält bråk över att han inte fick kyckling och pomme frites (det räcker med en gång i veckan!). Köttbullar och makaroner dög minsann inte, så modern föreslog tortillapizza, för detgfår ju snabbt att fixa!

Han höll nästan på att acceptera det, men när morbror Micke påpekade att han minsann kunde hjälpa till då, slog det över. Katastrofbråk! Med skrik och slag samt ”pappaomfamningen” (som en kombination av ofrivillig kram och rävsax, för att man inte ska riskera en snyting!) som mynnade ut i tvärdäck kl 18! Så vi lämnade hemmet och en sovande pojke utan att säga hejdå. 🙁 Han som skulle haft en myskväll med morbror, mormor och morfar. Typiskt!!

Vi åt middag (älggryta och pressad potatis) och åkte sen mot Bromma för upphämtning av blommorna, en tur till Stadshuskällaren för att lämna av grejer och sen vidare till hotellet.
För att alla taxiresor ska bli smidiga, och vi inte ska behöva dras med en vagn, så tog vi självklart Doonan som vi fortfarande provkör. Det ska bli spännande att se om den verkligen är så smidig att sätta fast, utan bas, som videon på Youtube visar!

Aja alltså. Tidernas bästa tärna!! Skumpa och blommor! <3
Det blir en tidig morgon imorgon. Jag ska fixa mitt hår före frukost och lägga smink-basen. Sen får jag montera min bird-cage och fixa Ajas hår efter frukost. Tomas får gosa med Lo under tiden. 🙂

Imorgon smäller det. Jag kan knappt bärga mig!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.