Carros kök

Pippi Långstrump med Svensk Barnteater

Det har gått en vecka sedan vi gjorde en favorit i repris…

… och spenderade en ”mellandag” med Svensk Barnteater på Palladium i Malmö, där morfar jobbar!

Förra året såg vi Peter Pan. Oliver var oerhört skeptisk innan vi åkte dit, men väl där Ä L S K A D E han föreställningen. Extra plus var ju såklart att få byta några extra ord med alla ”borttappade barn”, Peter och Kapten Krok efteråt. 🙂

I år var han mer ”med” på vad vi skulle göra. Så mormor och jag packade in kidsen i bilen och styrde kosan mot Malmö. T behövde jobba, så det passade bra att vi åkte iväg några timmar! 

Föreställningen då? Toppenbra!! Den var minst lika underhållande för vuxna som för barn! Måste verkligen hylla ensemblen som på ett underfundigt vis lyckades underhålla gammal som ung, och få barnen delaktiga i föreställningen!!

Oliver skrek av skratt, ropade och tjoade. Lo däremot, åt och sov mest hela tiden. 🙂


Efteråt ville Oliver ta bilder med Pippi, Kling och Klang. Men väl på plats i foajén blev han sådär oerhört blyg som bara han blir. <3 Kling och Klang kände av blygsamheten och tog sig tid att prata en del med honom. Så var plötsligt foajén tom på barn och föräldrar. Kvar var bara vi och Pippi! Då, äntligen (med hjälp av världens starkaste tjej såklart!), vågade han sig på att prata, be om autograf och bli fotograferad!


Vad skrev hon då?

Jo, att han skulle lova att sova med fötterna på huvudkudden såklart!! 😉

Nästa år ses vi igen, det vågar jag mig på att lova!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.