Carros kök

En dimma av sömnbrist och en bula i pannan..

Nog för att det är ljuvligt att snusa bebis. Men det är fan (ursäkta språket!) inte en  dans på rosor alltid…

Jisses Amalia! Det här utvecklingssteget Lo tar nu (nr 2..!) är inget för husfriden. Det är bara mamma som gäller, och sova någon annanstans än i min famn är tydligen en omöjlighet. En vecka har vi hållt på nu. Fom igår plussar vi på med en förkylning i den lilla bulliga näsan. Resultat? Mamman grät krokodiltårar när dottern vrålskrek 23-01 i natt, OCH fick sova sittandes i soffan. Jag är numera i desperat behov av ett naprapatbesök…..!

Efter blöjbyte och en kamp med nässugen  imorse (dottern missnöjd i stunden, nöjd 20 sekunder efter att hon fått komma upp i famnen och nästäppan lättat!) skulle jag klä på mig. Letar, i badrummet, efter en långärmad tröja att sätta på mig. Får syn på en på badkarskanten, böjer mig fram för att ta den (en aaaaning för snabbt) och drar pannan rakt i handdukshängaren!!

Vi talar alltså om en sömnbrist-vandrande mammazoombie som får ett episkt uppvaknande, och en bula i pannan mitt i gallskriksinfernot från dottern. 

Krokodiltårar och vanmakt före första koppen kaffe. Späddes på av sonen i badrumsdörren: ”MAMMA, Sälle fyller år idag!! Du måste baka en tårta!!!!” (Sälle är alltså gosedjuret som ser ut som en knubbsälsunge….. han fyller 5 år tydligen. Sonen kräver kalas. Mamman får ångest.) Infernot på skötbädden bajsar. 

Den känslan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.