Carros kök

Jullov och ”En klassisk jul”

Detta inlägg innehåller en produkt-test.

Oj vad tiden rinner iväg. Julen är redan över, och jag har inte hunnit med ett enda inlägg under sista veckan!
Vi startade Olivers jullov på allra bästa sätt, förra måndagen. Nämligen med middag och julkonsert, på Pop House respektive Cirkus Skandia-scenen med morbror Micke!

Brorsan ingick i orkestern till En klassisk jul, bakom Rickard Söderberg och Arja Saijonmaa, och han hade ordnat fribiljetter åt oss på deras 20:de föreställning.

Vi hade sån tur att vi fick ta med oss Doonan, som vi testar, hela vägen in till våra sittplatser. Eller ja, vi skulle ha suttit i ”mitten-mitten”, men valde av förklarliga skäl att sätta oss avskilt högst upp, där ljudet var lugnare, jag kunde amma Lo i lugn och ro och vi heller inte störde någon annan.



Kitade med hörselkåpor till Lo (de kom knappt till användning, vi satt himla bra till på så vis!), och godis till Oliver fick föräldrarna sen (tro det eller ej!) njuta av HELA konserten utan avbrott. 

(Vad vore en konsert utan lite duckface i pausen? 😉 )

Min absoluta favorit var när Rickard framförde ”Tonerna” av Sjöberg. Så innerligt, trollbindande och njutningsfullt att tårarna rann.

Och när det gäller julstämning, så måste jag säga att jag roas enormt av hans nya julsång What if Santa is Gay?, klämkäck på äkta Broadway-vis. 2/3 av gänget bakom text och musik har jag dessutom gått på Musikhögskolan med. 🙂

Vid 22 styrde vi kosan hemåt, med två trötta barn. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.