Carros kök

Dopplanering pågår..

Det blir många inlägg på raken nu. 🙂 Har ju inte hunnit uppdatera bloggen så mycket den senaste veckan, av förklarliga skäl…

Det har varit lite bråttom med allt. Vi har ju som sagt lyckats boka Karlbergs slottskapell för dopet av Lo. Enbart möjligt då både jag och T jobbar i Försvarsmakten. Och oftast fullkomligt fullbokat! Framförallt från april till september. 

Egentligen var det upptaget även den 11/2,en vigsel kl 15. Men vi har ju lite långväga gäster, så ett dop vid lunchtid passar oss alldeles förträffligt!

Kapellet är inte så stort, så i jämförelse med Olivers dop får vi bjuda in färre gäster. Som jag berättat tidigare var vi närmre 80 personer då, närmre 90 bjudna. Denna gången blir vi 40-50 st.

Mitt stora gissel, de senaste veckorna, har varit att hitta någonstans att husa gästerna för mat/fika efteråt. Slottet erbjuder ”bara” bröllopsmässig catering, via särskild firma, i sina lokaler. Och de är dessutom redan bokade för eftermiddagsvigseln.

Men i onsdags gjorde jag en bokning av Pampas Sjökrogen, som ligger i Pampas Marina precis vid grindarna in till Karlbergs-området.

Så nu är fyra stora ”stöttepelare” klara, plats för dop, präst, gudföräldrar och lokal för festen efteråt.

Så nu ska jag sätta igång med inbjudningskorten. Jag passade på att inhandla sånt som behövdes, på Panduro, när jag och Lo handlade julklappar i fredags. Lite saker som fattas, men jag hoppas ha korten klara och redo för utskick i början av nästa vecka. 

Kolla gärna in min instagram för att följa pysslet!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.