Carros kök

Juletid- julefrid

Ja, vad ska jag säga.. det blev en bloggvila under julhelgen! Lo gör sitt andra utvecklingssprång i detta nu. Med allt vad det innebär i form av tuffa nätter, mammighet, tätt mellan målen, jollrande kontakt och förbannande skrik! 😉


Så jag tog en bloggvila. Inget är viktigare än lugn tid med familjen. När inte Lo bott i min famn så har Oliver fått min uppmärksamhet. Lego-byggen, pyssel, bak, julklappsfix m.m.

Julhelgen spenderade vi hos svärföräldrarna i Strängnäs, tillsammans med dem, svägerskan och barnens två kusiner.


Julmat, tomte och klappar. Vår vän Totte dök upp utklädd, och Oliver visste inte riktigt hur han skulle förhålla sig.. Tomtegröten han ställt fram hade ju varit uppäten när han klev upp på julaftons morgon. Och av pepparkakorna var det bara smulor kvar. Så kommer det en tomte som pratar förvrängd norrländska och kallar honom ”Oliven”, och det är ju bara Totte och Tusse som gör det! 😉

Som tack för tomtandet skickade vi med Totte en flaska starkglögg och en flaska av min absoluta favorit-olivolja, den biodynamiska ”Togora”, tillsammans med ett rim som ljöd:

”Eftersom Totte jämt pladdrar, undrar jag, vill ni bli mina faddrar?” – Lo

🙂


Juldagen spenderades mestadels utomhus. Vi tog en långtur till Långberget, njöt av solskenet, Oliver körde radiostyrd monstertruck (det är verkligen något jag rekommenderar!! Svårt att motivera ditt barn att gå ut när det är storhelg och en massa roliga nya leksaker från paketöppningen? Ta med en radiostyrd bil ut! Och glöm inte extra batterier).


Perfekt med panorama-funktionen på mobilen när man vill få med hela stan. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.