Carros kök

Årets julkort och dopförberedelser

Hej där,

Vad har du för dig?

Vi softar i hemmets lugna vrå. Oliver har gått på jullov, håll tummarna för att vi drar jämt i 3 veckor nu!! 😉

Allt gick så himla bra efter Los vaccinering i torsdags, ända bieffekter var att hon blev väldigt trött och sov mycket. I helgen har hon dessutom gjort uppehåll med nattmålet. Äter sista gången runt 23 och sover sedan till 7. Ingen är gladare än jag, för då byggs mitt tålamodskonto på iom sömnen. Blir en mycket bättre mamma då!

Förra veckan hann jag ta några snabba kort av barnen och Bobo innan snön smälte bort. Justerade bilden något (tagen i skymning, inte det lättaste!) och beställde julkort från Optimalprint. Himla tur, för oss, att julen ligger sent i år. 😉 Iom att jag beställde korten så sent så var det saftigt reducerade priser, och ändå snabb leverans!


Korten kom med posten idag, och imorgon lägger jag dem på lådan igen till släkt och vänner. 🙂

Jag håller på med fix och trix till Los dop också. Eftersom vi lyckats boka ett lunchdop i Karlbergs slottskapell (både jag och T är ju Försvarsmaktsanställda) har vi fått kika på platser i närheten att ha dopmiddag på. Och ja, vi slår till på middag istället för fika/kaffe. Vi har en del långväga gäster, och då är det trevligare med mat tycker vi! 


(Bild: Wikipedia)

Jag ska iväg och kika på en lokal nu i veckan, hoppas jag, så att vi får det viktigaste klart och sen bara kan ta det lugnt och njuta av stunden.

Till Olivers dop (1:a advent 2011), huserade vi i församlingshemmet vid Järfälla K:a, och jag hade kokat soppa, bakat bröd och bakat fika till närmre 80 personer. Då hade vi större möjlighet att lösa allting själva (T jobbade inte lika mycket som nu), och därför faller det sig naturligt att istället boka catering denna gången.

Ikväll tar jag dock en välbehövlig paus ifrån planerandet. Istället packar vi in barnen i bilen och åker till Djurgården för att käka middag på Pop House med morbror Micke. Sen ska vi gå på julkonsert på Cirkus, ”en klassisk jul” med Rickard Söderberg och Arja Saijonmaa (som morbror Micke turnerar med).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.